Sunday, February 8, 2009

BANGKIT PERTAHANKAN 9 PEDANG FATIMAH

hari ini kesabaran kita sudah sampai ke titik noktahnya ! hari ini aku tidak mahu lagi menggelarkan diri kita sebagai 'kita'..sebaliknya aku akan gelarkan setiap dari kamu adalah mujahidin.ya mujahidin kerana pada sebentar tadi sudah sudah ada kumpulan melayu bertaraf talibarut menjelmakan pendirian mereka secara 'rasmi' berani untuk menggempur 9 sultan melayu !
Pakatan talibarut yang diketuai oleh kepalamunafik anwar ibrahim secara umumnya telah 'MENGISTIHARKAN PERANG' terhadap tuanku sultan azlan !
pakatan talibarut ini secara umumnya telah mengistiharkan di khalayak umum untuk menyaman kebawah duli tuanku sultan azlan shah !
pakatan talibarut barut ini sudah berani mengistiharkan diri mereka untuk menderhaka kepada ke bawah duli tuanku sultan azlan shah ! deklarasi 'DERHAKA' ini diumumkan oleh seorang menteri besar dari parti pas , nizar jamaludin ( satu contoh jelas dan nyata inilah keparat melayu bertaraf anjing !)
3 perkara di atas sebenarnya telah memulakan 'percikan api-api' yang kecil untuk membenarkan satu gerakan pemula REVOLUSI MENJATUHKAN SULTAN-SUTAN MELAYU !
ya memang benar anwar bin ibrahim telah menyemai semangat 'ketuanan rakyat' ...ia digemburkan sebagai satu platform kebangkitan rakyat menentang pemerintahan negara...slogan 'KUASA KEMBALI KEPADA RAKYAT' kerap dicanang. sebenarnya ia membayangkan akan cita-cita anwar untuk menjadi KETUA YANG BERKUASA TERHADAP RAKYAT DENGAN ERTIKATA LAIN MENJADI 'PRESIDEN OF MALAYSIA' !
anwar bin ibrahim merupakan anak melayu yang pertama menyokong agenda menarik balik kuasa raja-raja melayu pada tahun 1993. gertakan anwar yang pada waktu itu merupakan naib presiden umno untuk mengajak seluruh rakyat melakukan demonstrasi besar-besaran menghakis kuasa raja-raja menyebabkan seluruh sultan-sultan melayu terpaksa tunduk di tangan anwar...dan kerana gertakan maha hebat inilah anwar bin ibrahim berjaya menduduki kerusi timbalan presiden umno setelah imejnya menumbangkan raja-raja melayu terbukti berhasil !
anwar bin ibrahim telah menyambung usaha-usaha regim kafir untuk menghakis kedaulatan raja-raja melayu...anwar bin ibrahim dan 'ketuanan rakyat' telah berjaya menyambungkan semula ide 'malayan union' ..satu konsep total menghapuskan hak melayu dan islam di bumi malaysia ini ! persamaan konsep 'malayan union' dan 'ketuanan rakyat' ini telah diimplementasikan di penang dengan penghapusan DEB sehari selepas kemenangan DAP !
hari ini di negeri perak mereka telah memulakan langkah-langkah implementasi ke arah menjahanamkan maruah ke bawah duli sultan azlan shah !
aku menyeru kepada seluruh umat melayu...AYUH BANGKIT DAN PERTAHANKAN SULTAN AZLAN SHAH HINGGA KE TITISAN DARAH TERAKHIR !
hari ini aku akan memecahkan 'dua rahsia' besar 9 sultan melayu...ia telah tersimpan dengan sebegitu lama dikalangan orang-orang tertentu...selama 500 tahun lebih ianya kukuh disimpan dan diturunkan dari satu legasi ke legasi oleh 9 sultan melayu..
siapa sultan-sultan melayu itu ? ..mereka itu adalah nasab dan punyai darah keturunan fatimah r.ha. ya memang benar peristiwa karbala telah memenggal kepala cucu rasulullah...ya memang benar kepala husin telah di sepak-sepak oleh keparat yazid..tetapi mereka lupa bahawa husin r.a punyai anak lelaki bernama ali bin zainal abidin. bermula dari darah ali inilah merebaknya keturunan mulia nabi saw ke seluruh dunia..
selama 1500 tahun ISLAM itu bertahan dan terus berkembang..bermula dengan 4 khulafa,tradisi pemerintahan islam ini terus dinaungi dengan pemerintahan bani umayah,abasiah,idrissiyah,hammudiyah,fathimiiyah,kesultanan magribi,imam-imam zaydiyah,syarif-syarif mekah,raja iraq dan jordan,uthmaniah.
pemerintahan dan darah-darah zuriat fatimah r.ha ini terus menerus mennkluki bumi india melalui kesultanan delhi,islam di xinjiang hingga merebak ke gagasan wilayah bumi nusantara.zuriat-zuriat nabi saw ini berkembang biak melalui kaedah dakwah islamiyah dan perdagangan...keturunanan mulia ini berkembang melalui perkahwinan dengan anak-anak ketua masyarakat tempatan.
islam dan pemerintah yang punyai darah dari nasab fatimah r.ha akhirnya sampai ke bumi melayu. sebut sahaja akan kekuatan kerajaan islam di acheh,pasai,riau,pontianak,brunei,champa,patani,wilayah sulu,moro,deli,palembang,bintoro di demak,cirebon,banten,ternate,pakubuwono di surakarta sudah menggambarkan SECARA TOTAL kekuatan pengaruh nasab dari darah keturunan fatimah r.ha menakluki dunia....
nama-nama besar ulamak dan umarak keturunan junjungan mulia nabi saw telah banyak memberikan jasa dalam perkembangan islam di sini..sebut sahaja nama-nama besar sayid husein jamil kubra,maulana malik ibrahim,maulana rahmatullah (sunan ampel),maulana makhdum ibrahim(sunan bonang),maulana syarifudin hasyim (sunan darajat),raden paku (sunan giri), syarif hidayatullah (sunan gunung jati) dll sudah membuktikan akan penerusan dakwah islamiyah yang dijalankan oleh keturunan mulia junjungan besar nabi saw !
dan ia sampai ke sini, ditanah yang kita sedang duduki.bumi bertuah tanah melayu..disinilah RAHSIA BESAR ini disimpan, '9 pedang fatimah' yang terakhir di ufuk timur .mereka ini keturunan ahlul bait..keturunan fatimah r.ha yang datang dari hsil dakwah dan penaklukan yang bermula di kota melaka..dari kota melaka itulah ALLAH SWT menqadaqkan akan wujudnya kesultanan melayu.
1500 islam berkembang..adakala ia berjaya dan adakalanya ia tumbang..rabbullalamin telah mengatur penceritaan hebat ini..dari benua arab ke eropah ke benua afrika ke india ke china satu persatu kerajaan islam tumbang...bermula dengan idrisiah,hamuudiyah,fathimiyah,mamluk,kesultanan delhi di india,islam di cordoba,di tanah besar china pemeritahan islam hancur dan tumpas satu persatu ..tewas kerana taklid yahudi dan nasrani yang sememangnya mahukan pemerintahan islam keturunan nabi saw dihapuskan.
portugis,belanda,ingeris punyai agenda yang sama menghapuskan amalan islam demi survival ketuanan mereka.
kawasan keliling pemerintahan islam di nusantara akhirnya tumbang di tangan mereka. acheh,riau,champa,patani,pontianak,riau dll telah hilang dari muka bumi..TETAPI di tanah melayu ini , perencanaan rabbulalamin untuk memelihara nasab keturunan nabi saw terus kekal walaupun sudah berlanjutan selama 500 tahun lebih..
'9 pedang fatimah' ini gelaran diberi.. inilah pedang-pedang terakhir dari nasab keturunan nabi saw. '9 pedang fatimah' inilah BARISAN SULTAN-SULTAN MELAYU ! inilah barisan terakhir di ufuk timur ! yang lainnya sudah lama hancur !
mahukan buktinya ? biarkan aku aka GAP huraikan DUA diantaranya !
sultan-sultan pahang,keturunan sultan johor,DYMM sultan zainal abidin,syed jaafar dato pasir raja,tun habib abd majid bendahara seri maharaja,maharaja sri dirajadato seri maharaja,abdullah al idrus (nikah dengan puteri acheh) dari sinilah keturunan parameswara raja melaka (1390-1414), sheikh al idrus,abdullah sheikh al idrus,abu bakar al shukran,abdul rahman as saqaf,muhammad mauli ad dawilah,ali,alwi,muhammad al faqih muqaddam,ali,muhammad sahib mirbath,ali khali qasam,alawi,muhammad,alawi,ubaidullah,ahmad al muhajirlillah billah,is ar rumi,muhammad al naqib,ali al uraidy,jaffar al siddiq r.a, muhammad al baqar,azli zainal abidin,ali hussein r.a,saidatina fatimah r.ha DAN RASULULLAH SAW !
SATU RAHSIA BESAR JUGA AKAN AKU GAP BONGKARKAN !
ADAKAH KAMU TAHU SELEPAS KERAJAAN TERAKHIR DINASTI UTHMANIAH (TURKI) TUMBANG PADA TAHUN 1921, 9 SULTAN-SULTAN MELAYU TELAH BERGERAK KE KOTA KAABAH UNTUK BERJUMPA DENGAN SYERIF (PENGUASA) MEKAH DAN MADINAH DAN MEMBERIKAN SATU TAWARAN PALING MENGEJUTKAN ?
9 SULTAN MELAYU TELAH 'MEMINTA' DARIPADA PENGUASA MEKAH UNTUK 'MENGAMBIL ALIH' PENGUASAAN DINASTI UTHMANIAH YANG TELAH TUMBANG !
9 SULTAN MELAYU INI DENGAN BERANI MEMBERIKAN JAMINAN KEPADA PENGUASA MEKAH UNTUK MEWUJUDKAN SATU PENTADBIRAN BARU ISLAM BAGI MENGGANTIKAN DINASTI UTHMANIAH DENGAN DINAMAKAN SEBAGAI 'DINASTI SULTAN MELAYU' !
TETAPI PERMINTAAN INI TELAH DITOLAK ..MUNGKIN KERANA PENOLAKAN INI JUGALAH PENGUASA MEKAH PADA TAHUN BERIKUTNYA TELAH TUMBANG DI TANGAN PUAK SAUD DAN KETURUNAN WAHABI !
9 sultan dipelihara oleh rabbulalamin...
ALLAHUAKBAR ALLAHUAKBAR ALLAHUKBAR ....
1500 tahun yang lepas nabi saw telah memberikan kita mesej penting.
'ku tinggalkan di tengah kalian dua pusaka kitabullah sebagai tali terentang antara langit dan bumi, dan keturunanku ...ahlul baitku. sungguhlah kedua-duanya itu tidak akan terpisah hingga kembali kepadaku di HAUDH (telaga nabi di syurga)'...
sabda rasullullah saw 'mereka (ahlul bait) adalah keturunanku,dicipta dari darah dagingku dan dikurnia pengertian serta pengetahuanku. celakalah orang dari umatku yang mendustakan keutamaan mereka dan memutuskan hubungan denganku melalui (pemutusan hubungan dengan) mereka. kepada orang-orang seperti ini ALLAH SWT tidak akan menurunkan syafaatku(pertolonganku)'... riwayat al hakim berasal dari zaid bin arqam r.a
HARI INI '9 PEDANG FATIMAH' KESULTANAN MELAYU TELAH DICABAR OLEH ANWAR IBRAHIM !
HARI INI PARTI PAS TELAH MENGISTIHAR UNTUK MENDERHAKA KEPADA KETURUNAN RASULULLAH SAW !


DAULAT TUANKUPETIKAN DARI GAP http://gerakan-anti-pkr.blogspot.com/

No comments: